El Manresa és a un partit de complir dos anys d'imbatibilitat com a visitant, i aquest enfrontament, que pot tancar la singular estadística, els manresans l'han de jugar demà (12 h) al camp del Mollet en partit corresponent a la 28a jornada de la lliga de Primera Catalana (grup 1).

Era el dissabte 20 d'abril del 2013 quan l'equip també entrenat per Dani Andreu va caure per un ajustat 1 a 0 al camp del Taradell, un resultat que allunyava els manresans de la lluita per l'ascens a Primera Catalana, una fita que sí que van aconseguir la temporada següent (la passada, la 2013/14). Des d'aquell dia, el Manresa ha resolt de forma favorable 32 partits en les seves sortides a la lliga, amb 20 triomfs i 12 empats entre Segona i Primera Catalana. També s'hi han de sumar quatre compromisos de la Copa Catalunya, una competició que els blanc-i-vermells van guanyar l'estiu passat.

A banda de poder arrodonir la imponent trajectòria a domicili, el Manresa té altres raons de pes per intentar guanyar el seu compromís de demà a Mollet, ja que, empatat amb el líder Granollers, hauria de sumar el nombre més gran de punts en els set partits que queden per tal d'aspirar a l'ascens a Tercera Divisió. L'entrenador del Manresa, Dani Andreu, és del parer que "el primer que falli pot tenir problemes per optar a la nova categoria. Per això, el més important és anar sumant i no quedar despenjat. Crec que tots els equips que estem a dalt tindrem el nostre moment".

Andreu, que no podrà disposar del sancionat Noah i tampoc dels lesionats Riki i Kevin, considera el Mollet com un "rival temible. El seu és un dels camps complicats de la categoria. Tot i que està acomodat a la classificació, del Mollet no te'n pots refiar. Per a mi, és una de les grans decepcions de la temporada, perquè pensava que estaria en la lluita per les places capdavanteres".