Va guanyar la lliga del 1998 amb el TDK Manresa i ha tornat al Nou Congost amb molts equips, però per a ell el partit d'avui és el més decisiu de tots els que hi ha viscut com a visitant

Vostè ha estat un revulsiu molt evident per al Sevilla. Va suplir Scott Roth i ha guanyat 5 dels 10 partits que ha dirigit. La clau ha estat Luis Casimiro o els jugadors?

Ells, tinc una plantilla amb molt de talent i una gran predisposició per al treball. La química ha estat bona des del primer moment.

Qui s'hi juga més al partit d'avui, i quin equip pensa que estarà més ben preparat mentalment?

Per a tots dos és molt important, d'aquells partits que tenen doble o triple valor. Tenim jugadors, tant el Manresa com nosaltres, que poden suportar la forta pressió que tenen aquesta mena de partits.

És un problema per al Manresa haver canviat tants jugadors durant la temporada?

Una majoria de canvis han estat per les lesions però el que ha donat estabilitat al projecte és Pedro Martínez, és un encert que ell hagi estat intocable al capdavant de la nau.

Com porten l'atenció mediàtica jugadors joves com Porzingis o bé Willy Hernangómez?

Fa temps que hi conviuen, que els segueixi la NBA ho tenen assumit.

El 2006 un Fuenlabrada que era entrenat per vostè va derrotar un Manresa que va acabar baixant a la pista del Menorca. Té similituds el partit d'avui amb aquell?

No, el Manresa va fallar en aquell dia perquè s'hi jugava més; avui a tots dos ens hi va moltíssim.