En horari poc habitual al Pujolet (diumenge a les 12.15 h), el New Malibú Manresa rebrà la visita del Montcada amb la imperiosa necessitat de sumar els 3 punts per continuar optant a una de les places que donen dret a jugar la Copa del Rei la temporada que ve.

Els manresans s'enfrontaran a un Montcada acomodat a la classificació sense possibilitats de ser a dalt ni tampoc de baixar. Tot i així, el New Malibú no es refia d'aquesta circumstància, ja que sempre queda l'interès per guanyar sigui quina sigui la situació a la taula classificatòria (és dotzè amb 34 punts). El Montcada fins i tot està fent un final de temporada molt acceptable tot i que només ha guanyat un partit com a visitant en tota la lliga dels tretze que ha jugat. Per aquestes estadístiques, l'equip de Jordi Rozas sembla favorit. En l'equip manresà ha causat baixa Eloi Carmona al·legant motius personals. Una de les anècdotes del partit és que el conjunt local pot aconseguir el gol 4.000 de la seva història a la lliga (és a 4).

En els altres partits de Segona B, el Sala 5 Martorell visita avui La Unión (18 h) i l'Esparreguera rep el Marfil Santa Coloma B (18.30 h).

Difícil sortida per al Gironella

En plena lluita per la permanència a Primera Divisió, el Gironella femení té un desplaçament molt complicat a la pista del Burela, tercer a la classificació (18.30 h).