La dissetena Pujada Callús-Sant Mateu se celebrarà diumenge sota l'organització, com en els darrers anys, de Moto Club Manresa. Hi ha inscrits un total de 42 vehicles en la prova, que és puntuable per al campionat català de muntanya i és, també com les últimes edicions, el Memorial Laia Altimira.

Pel que fa als horaris, a les 8.30 del diumenge es tancarà el pas per la carretera BV-3003, en el tram de la prova. Les dues mànegues pel que fa als entrenaments seran a les 9.30 i les 10.45 hores. Quant a les dues pujades de competició, hi ha els horaris determinats a les 12 i les 13.30 hores. La proclamació dels guanyadors i repartiment de tots els trofeus serà a les 15 hores al Casal de Callús. A les 15.30 es farà l'obertura del parc tancat que serà instal·lat al Passeig de Callús. El 2014, el pilot Jordi Galofré (Speed Car GT) va ser el guanyador davant de Ramon Plaus i Arkaitz Ordoki.

El català 4x4 es va obrir a Avià

Organitzada per Amics del Motor d'Avià, el campionat català de 4x4 es va encetar amb un número alt de participants, dividits en dues categories. En la d'Iniciació es va imposar Àlex Díaz, al volant d'un Toyota Land Cruiser. El segon va ser Eduard González, amb un Jeep Wrangler, i el tercer classificat va ser Martí Tubau (Range). En la categoria Sèrie Millorats, hi va haver el triomf de Xavi Bargalló (Land Rover Defender), davant de Florenci Rius (Range Rover), amb qui va tenir una lluita aferrissada.