Des de dilluns és a Manresa i ahir el club confirmava de forma oficial el seu fitxatge. El jugador format al planter de l'Unicaja, de 28 anys i 1,95 metres, ha superat dues greus lesions als genolls (les temudes tríades) i ha fet una bona campanya al Clínicas Rincón de LEB Or amb la mitjana de 12,8 punts

Per què creu que La Bruixa s'ha fixat en vostè per fitxar-lo?

Suposo que el Pedro ha vist que puc aportar una actitud a la pista, un sacrifici i un esforç positius. Jo estic molt motivat i crec que en defensa puc oferir intensitat i en atac sóc un home que pot crear espais amb les penetracions i també puc encistellar de tres punts.

Quin era el seu paper al Clínicas Rincón malagueny?

És un equip que és ple de joves valors i la responsabilitat màxima la teníem Richi Guillén, Tautvydas Sabonis i jo mateix. El que preteníem era salvar-nos i ho vam aconseguir una jornada abans que arribéssim al final del campionat. A títol personal també ha estat un bon any perquè m'he trobat molt bé físicament.

La lesió de Dewar farà que tingui avui, potser, més minuts dels que en principi es podia esperar...

Vinc a ajudar i, pel que durant la temporada he anat seguint de La Bruixa d'Or, hi ha un equip capaç de tirar endavant aquest partit, que és com una final, i els que vinguin.