El Girona va remuntar, en una gran segona part, el gol del Leganés, i va aconseguir una valuosa victòria per 2-1 que li permet seguir lluitant de ple per l'ascens directe. Els de Pablo Machín són tercers empatats a punts, 62, amb l'Sporting de Gijón, que va derrotar l'Alabès al Molinón per 1-0.

Els dos equips van oferir un atractiu duel a Montilivi, tot i que a la mitja part s'hi va arribar amb 0-0. Als sis minuts de la represa el guió del partit va canviar després d'una doble errada de Becerra, en la sortida, i Richy, que es va deixar robar la cartera per Cjuli, que va marcar el 0-1. Però els catalans van prendre la iniciativa i Mata, passada l'hora de joc, va empatar a l'empalmar un centre de Granell.

El Girona no es va conformar amb l'empat i a set minuts del final Sandaza, que acabava d'entrar, va culminar la remuntada després d'una gran jugada de Mata.