El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va guanyar aquest diumenge el Gran Premi de Bahrein, per davant del finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) i l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), en una cursa en la qual l'espanyol Fernando Alonso (McLaren) va acabar onzè.

Hamilton va conservar el liderat obtingut en la ronda de classificació i va aconseguir la seva tercera victòria en aquesta temporada, la que fa 36 de la seva carrera.

Raikkonen va ser el gran protagonista del final de la carrera, amb una remuntada espectacular en la qual va aconseguir rebaixar 23 segons de diferència en 15 voltes per arrabassar-li el segon lloc a Rosberg, tercer.

El finlandès Valtteri Bottas (Williams) va ser quart per davant de l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), que va quedar eliminat de la lluita per la victòria en tenir un problema del seu aleró davanter.

L'australià Daniel Ricciardo (Red Bull), el francès Romain Grosjean (Lotus), el mexicà Sergio Pérez (Force Índia), el rus Daniil Kvyat (Red Bull) i el brasiler Felipe Massa (Williams) van completar la zona de punts.

A les portes de puntuar es va quedar Fernando Alonso, que va ser onzè. Roberto Merhi (Manor) va aconseguir acabar la seva tercera carrera aquesta temporada i Carlos Sainz (Toro Rosso) va abandonar en la volta 30 per un problema en la col·locació d'un pneumàtic durant un repostatge.