L'Avià va sumar una victòria molt important contra el Molletense gràcies a un gol de Marcelo ben entrada la segona meitat. Aquesta victòria fa que l'equip entrenat per Albert Garcia ocupi la quarta posició a la taula classificatòria. El Molletense es va mostrar com un equip contundent i difícil de batre tal i com va demostrar la setmana passada empatant al camp del CE Manresa, proper rival del conjunt avianès.

La primera part del partit va ser d'un cert domini visitant. Al minut 24 Xavi rematava amb el cap al travesser i al 39 un xut del mateix jugador sortia fora per poc. Durant aquesta primera meitat l'Avià gairebé no va crear perill a la porteria defensada per Yaman.

A la represa, però, les coses van ser diferents i el domini local va ser total. Ja al minut 49 Miki López obligava al porter visitant a fer una gran aturada quan el gol ja semblava un fet i dos minuts després Pau xutava fora per poc. Al minut 62 Uri feia una centrada que no era ben rebutjada per la defensa. Això va ser ben aprofitat per Marcelo que etzibava un fort xut que va significar l'1-0 definitiu. Els locals van veure com se'ls anul·lava un gol per un fora de joc molt just.