El Reial Madrid segueix enganxat a la lluita pel títol de lliga i va respondre al triomf del Barça amb amb una victòria patida contra el Màlaga per 3-1. Però els blancs van haver de pagar cars els tres punts per culpa de les lesions de Gareth Bale i Luka Modric, que és molt provable que es perdin el duel de dimecres de Lliga de Campions davant l'Atlètic de Madrid.

La por va inundar el Bernabéu en veure a Bale retirar-se coixejant a l'inici del partit. El Madrid havia de sobreposar-se amb l'obligació de guanyar després del triomf del Barça davant el València. El Màlaga, sempre amb gust per la pilota, aprofitava aquests moments d'incertesa per rondar el gol. Però quan Modric es va activar, James i Chicharito van trobar espais a l'esquena de la defensa malaguenya.

Al minut 24 una centrada de Cristiano la va rematar Ramos en situació molt dubtosa per establir l'1-0. El Madrid dominava a plaer però el Màlaga hauria pogut empatar abans del descans amb un xut de Darder que va marxar per sobre la porteria de Casillas. A la represa el Bernabéu va tornar a espantar-se al veure Modric retirar-se per problemes al genoll, el qual podria estar sis setmanes de baixa i deixarà molt feble el mig camp madrileny contra l'Atlètic.

Els blancs no es van desmoralitzar i James va marcar un bon gol al 69 per poder respirar tranquils. Però sense temps per assimilar el 2-0, Juanmi va marcar de cap i va retallar distàncies. El Madrid va patir durant uns minuts i el públic va obsequiar l'equip amb una xiulada. Al 93, amb el partit gairebé acabat, Cristiano va anotar el seu gol número 38.