La primera jornada dels play-off de la NBA no va donar cap sorpresa en els cinc partits disputats. Els Chicago Bulls de Pau Gasol, que va aportar un doble-doble, no van patir per derrotar els Milwaukee Bucks per un clar 103-91.

El base estrella Derrick Rose va haver d'esperar tres anys abans de tornar a un partit de play-off. L'espera no li va impedir fer-ho per la porta gran després de ser la figura que va guiar als Bulls al triomf. Mentrestant, Pau Gasol, va sorgir com el líder indiscutible en el joc interior dels Bulls en aportar un doble-doble de 10 punts i 13 rebots. Gasol, que va jugar 36 minuts, va anotar 5 de 17 llançaments de camp va posar quatre taps i també va repartir quatre assistències.

Curry guia els Warriors

Stephen Curry va encistellar 34 punts en la victòria dels Golden State Warriors per 106-99 sobre els Nova Orleans Pelicans. Els d'Oakland, que van acabar primers de la Conferència Oest, van dominar durant gairebé tot el partit però no van oferir el joc alegre que els caracteritza. A Houston, Texas, James Harden va mantenir la seva condició de líder anotador i va aportar 24 punts que van ajudar els Rockets, segons de l'oest, a vèncer per 118-108 els Dallas Mavericks de Dirk Nowitzki, autor de 24 punts.

L'única sorpresa de la nit la van oferir els Washington Wizards, que van prendre el factor pista davant els Toronto Raptors (86-93) gràcies a l'actuació de Paul Pierce, que va anotar 20 punts. En el partit que va obrir la jornada d'ahir, Cleveland va superar Boston per 113-100 amb 30 punts de Kyrie Irving.