Andy Panko va ser el protagonista amb els seus 29 punts de la victòria sobre el Gipuzkoa Basket d'un Fuenlabrada que s'agafa a la permanència i deixa molt tocat l'equip de Jaume Ponsarnau, en un partit en què va ser necessària una pròrroga per desigualar un partit que havia acabat 70-70.

Si hagués perdut, el Fuenlabrada hauria tingut gairebé impossible aconseguir la permanència, per això Andy Panko va sortir disposat a oferir la seva millot versió. El partit va començar amb moltes imprecisions en ambdues cistelles. Els jugadors sabien que s'hi jugaven molt, per això el primer període es tancaria amb un trist 14-10 en el marcador. Va colpejar primer el Fuenlabrada en el segon quart i, precisament des del triple, des d'on havia estat negat en el primer quart amb zero de nou intents.

Panko es va desencadenar en el tram final previ al descans i, al costat de Mayo des de la línia de tres, el Fuenlabrada va fer patir els guipuscoans, que no trobaven l'antídot defensiu per frenar la productivitat dels de Jesús Sala. Al descans, 26-33.

Díez dóna aire

Quan pitjor estaven les coses per a l'equip de Jaume Ponsarnau va ressorgir del braç de Dani Díez, per reduir les diferències i aixecar el pavelló dels seus seients. S'ho van jugar tot els dos equips en l'últim quart i aquí el Fuenlabrada, manaire en el rebot ofensiu, va agafar una renda de nou punts que semblava definitiva. Però els triples van igualar les forces. Van empatar els bascos amb un excepcional Grimau, Clark va clavar un triple que semblava definitiu però un inspirat Iarochevitch va empatar i va fer inútil en els últims segons el darrer llançament d'Alberto Díaz, abocant el partit a la pròrroga.

No es va descompondre Fuenlabrada després d'haver-se deixat remuntar i al temps afegit, amb Panko fregant la perfecció va escombrar el Gipuzkoa.