La Llosa Artés es va imposar a la pista de La Salle Manresa en un derbi bagenc molt intens que va tenir moments de domini de cada equip, i en el qual els artesencs van remuntar en els darrers instants en imposar el seu talent ofensiu. Al final del partit hi va haver un aldarull amb uns quants aficionats de l'Artés que van voler tornar a entrar al pavelló -on es jugava un partit de cadets- per continuar celebrant la victòria, el que va provocar algun intercanvi verbal amb seguidors de La Salle. Finalment, els Mossos d'Esquadra hi van intervenir per evitar problemes majors i les dues aficions es van separar.

El partit va començar amb una sortida molt forta i efectiva dels artesencs, que van agafar desprevinguts als manresans amb un elevat encert en el tir que els va permetre aconseguir un avantatge de set punts al final del primer quart: 15-22. En el segon període La Salle es va posar la roba de feina, i amb molta intensitat i lluita en el seu joc van canviar totalment la dinàmica del partit, i van oferir la pista una actuació molt positiva i plena d'efectivitat. Els lasal·lians van passar a dominar el partit i amb un parcial de 24-8 van aconseguir un bon avantatge al descans (39-30).