El Manresa continua amb la imbatibilitat lluny del Congost i, ahir, al camp del Mollet, es van complir dos anys de la darrera derrota de l'equip (el 20 d'abril del 2013 a Taradell). Els de Dani Andreu van empatar a un, no sense patiment, ja que el gol manresà va arribar al minut 88 quan Sergi Soler va convertir un penal. Aquest punt, combinat amb l'empat del Granollers a casa amb el Sants (1-1) i la victòria del Júpiter a Banyoles (1-2), dóna de nou el lideratge al Manresa gràcies a l'average general en un triple empat entre els manresans, el Granollers i el Júpiter.

A Mollet, la primera part no va tenir un dominador clar, i els dos equips van mostrar un rendiment més defensiu que no pas ofensiu, amb poques aproximacions de perill a les porteries respectives. En el cas del Manresa, només algunes faltes frontals van causar alguna sensació de perill, però cap d'elles no va anar entre els tres pals.