El FC Barcelona va conèixer ahir els seus rivals en la final a quatre de la Lliga de Campions, que es disputarà a Colònia els propers 30 i 31 de maig. Es tracta del Kiel alemany, que ahir va remuntar el gol d'avantatge del Pick Szeged i va vèncer per 32-23; el Veszprem d'Antonio Carlos Ortega, que va superar el PSG per 34-28; i el Kielce, que va tornar a guanyar per dos gols, 33-31, el Vardar. Els aparellaments de la fase decisiva s'hauran de decidir per sorteig.

El pilot fruitosenc David Checa va finalitzar en cinquena posició les 24 Hores de Le Mans, primera prova del Mundial de resistència, en què formava part de l'equip Yamaha GMT, amb els francesos Kenny Foray i Mathieu Gines. No van poder repetir el segon lloc del 2014 per culpa de problemes electrònics, que els van restar possibilitats. El triomf va ser per a l'equip Suzuki Endurance, format per Vincente Philippe, Anthony Delhalle i Étienne Masson. La segona prova serà a Suzuka.

El campió del món i olímpic jamaicà Usain Bolt va aconseguir la seva primera victòria de l'any en els 100 metres en una exhibició disputada al Brasil, tot i que molt lluny del seu rècord mundial de 9.58. Bolt va guanyar amb un temps de 10.12, tot i que després va manifestar que no estava preocupat per aquest registre. El caribeny va córrer amb els colors del club Flamengo i va tenir l'inconvenient de la pluja caiguda damunt de la pista instants abans.