L'Aston Villa disputarà la final de la Copa anglesa contra l'Arsenal després de remuntar ahir davant el favorit, el Liverpool, en la segona semifinal, disputada a Wembley. Els villans va haver de superar el gol aconseguit pel brasiler Coutinho a la mitja hora de joc. Set minuts més tard, va ser el belga Christian Benteke qui a anotar el gol de l'empat i, a l'inici de la segona meitat, Fabian Delph va anotar el gol de la victòria.

És un alegria per a l'equip de Birmingham, campió d'Europa el 1982, que últimament ha estat més lluitant per no baixar que per arribar a cotes més altes. La final es jugarà el proper 30 de maig.

El City talla la mala ratxa

Ahir també es van disputar dos partits ajornats de lliga. El Manchester City va pal·liar la seva gran crisi de resultats derrotant el West Ham per 2-0. Collins, en pròpia porta, i Agüero van marcar a la primera part i els de Pellegrini consoliden el quart lloc i s'apropen al United en la lluita pel tercer. En l'altre partit disputat ahir, el Tottenham de Pochettino va vèncer per 1-3 al camp del Newcastle.