La UVic-UCC patrocinarà el Club Patí Vic durant la Final Four, la màxima competició continental d´hoquei patins, que se celebrarà a la ciutat italiana de Bassano els dies 2 i 3 de maig. Aquest acord de patrocini ha estat presentat avui dimarts al nou edifici de CAFE situat a zona esportiva de la ciutat, amb la presència del rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, el president del Club Patí Vic, Miquel Altimiras, i el jugador del primer equip, David Torres.

Els jugadors del CP Vic lluiran el logo de la Universitat a la samarreta al llarg de tota la competició europea i en els dos últims partits de lliga. Ho van fer contra el Barça aquest cap de setmana i la tornaran a portar contra el Liceo el proper 16 de maig.

El rector Jordi Montaña ha parlat de l´oportunitat d´aquest patrocini en benefici de les dues institucions i ha remarcat que es tracta "d´un fet excepcional per a un moment excepcional", tot i que s´estudiarà que pugui tenir continuïtat en el futur. En el seu parlament ha volgut deixar clar que l´esport és una de les línies estratègiques de la Universitat, i que per això la Universitat té un programa per a esportistes d´elit, gràcies al qual estudiants com David Torres poden compaginar estudis amb la competició d´alt nivell. En aquest sentit, Torres ha donat les gràcies a la Universitat "per haver-me permès arribar al màxim nivell esportiu sense haver de renunciar a formar-me".

Per la seva banda, el president del Club Patí Vic, Miquel Altimiras, ha manifestat que "més enllà de l´import econòmic, l´acord és important pel fet de poder comptar amb el suport de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya", tenint en compte que és la primera vegada que una universitat patrocina un equip d´hoquei en competició europea.

El CP Vic ha acumulat diversos èxits aquesta temporada. Actualment és tercer a l´Ok Lliga, la competició regular, i pel febrer es va proclamar campió de la Copa del Rei després de derrotar el Barça a la final. Fa quatre setmanes va guanyar el Liceo de la Corunya als quarts de final de la Copa d´Europa amb un gol a la pròrroga. Amb la victòria, els vigatans es van adjudicar un bitllet per a la final a quatre de la competició. David Torres és un dels màxims golejadors de l´equip.