El 0-0 del partit d'anada de dimarts de la setmana passada al Vicente Calderón, els set partits anteriors disputats aquesta temporada entre els dos conjunts, amb cap victòria blanca, i les baixes del Reial Madrid per al partit d'avui van provocar tensió en els protagonistes de la tornada dels quarts de final d'avui.

Ahir, el madridista Toni Kroos va parlar de la duresa de l'Atlètic de Madrid, de la qual va dir que "sabem que juga així i ha estat exitós amb aquest joc. Ens hi haurem d'oposar i no deixar-los actuar d'aquesta manera. Ells, a més, sempre posen l'àrbitre sota pressió". La resposta va venir de la banda de Koke. El matalasser va deixar anar que "sortim al camp i fem la nostra feina i també parlem amb l'àrbitre, però aquest és un altre aspecte del joc i fem moltes altres coses".

Parlant de la part esportiva del partit, les baixes per lesió de Modric, Bale i Benzema i per sanció de Marcelo condicionen el joc dels locals. Ahir, Carlo Ancelotti va voler demostrar que confia en els seus homes i va dir que "tinc la millor plantilla del món. Posaré el millor equip possible per jugar com a l'anada". Diego Simeone, per la seva banda, no va voler pensar en aquestes baixes. Ell té la de Mario Suárez per sanció i el dubte de Mandzukic, i va afirmar que "no hi penso. Simplement miro la manera de poder-los fer mal".

A la mateixa hora, la Juventus visita el Mònaco amb avantatge d'1-0 del partit d'anada.