L'igualadí Jordi Viladoms va ser un dels protagonistes de l'etapa d'ahir del Sealine Ral·li de Qatar, segona prova puntuable per al Mundial. El pilot de KTM va ser segon en una etapa dominada per l'austríac Matthias Walkner i va ascendir fins al quart lloc de la general. En aquesta, l'avianès Marc Coma, que va obrir pista, va saber gestionar el seu avantatge i manté més de dos minuts de marge respecte del castellonenc Joan Barreda, que es perfila com el seu màxim rival per al triomf final.

La setena posició obtinguda per Viladoms el dia anterior li va permetre sortir més enrere i plantejar una estratègia diferent per poder recuperar minuts, cosa que va fer. Després de la jornada, va explicar que "si dilluns em vaig veure perjudicat per l'ordre de sortida, el fet de sortir avui setè m'ha beneficiat. Davant tenia pilots molt ràpids, com Coma i Barreda, però he pilotat a un nivell alt i els he pogut atrapar".

Per la seva banda, Coma va reconèixer que "ha estat una etapa molt llarga, de gairebé 400 quilòmetres. Sortíem darrere, des de la sisena posició, i hem tractat de gestionar-ho de la millor manera possible. La moto continua funcionant a la perfecció i les sensacions són bones". Avui, tercera etapa del ral·li, de 397 km, dels quals tots, menys cinc, són cronometrats.