El mallorquí Rafa Nadal va debutar en el torneig Barcelona Open Banc Sabadell amb una clara victòria contra el murcià Nicolás Almagro per 6-3 i 6-1, que va representar la revenja de l'edició passada. Nadal, vuit cops campió del Godó, va aprofitar alguns problemes físics del seu adversari per trencar-li el servei al cinquè i últim joc del primer set i per arrasar en el segon. El seu rival avui serà l'italià Fabio Fognini, el seu botxí al torneig de Rio de Janeiro, fa unes setmanes, que ahir va vèncer el rus Andrei Rublev.

De la jornada d'ahir van destacar les derrotes dels caps de sèrie número 4 i 6, Marin Cilic i Jo-Wilfried Tsonga. El croat va ser derrotat pel dominicà Víctor Estrella per un doble 6-4. El francès, per la seva banda, no va tenir cap possibilitat davant de Marcel Granollers, que va guanyar per 6-4 i 6-2.

Triomf de David Ferrer

Qui també va aconseguir la victòria va ser l'alacantí David Ferrer, que va derrotar el rapitenc Albert Montañés per 6-2 i 6-3. També va vèncer Feliciano López a Marsel Ilhan per 6-2, 5-7 i 7-6, i Pablo Andújar, l'argentí Leonardo Mayer, per 2-6, 6-1 i 6-2. També es van classificar per als vuitens el colombià Santiago Giraldo, l'eslovac Martin Klizan i l'alemany Philipp Kohlschreiber, entre d'altres.