La Bruixa d'Or es desplaça avui a la tarda cap a València, on, a partir de les 19 hores de demà, té un matx a la pista de la Font de Sant Lluís que és molt complicat, però en el qual ha de mirar d'arrencar un resultat positiu atesa la seva delicada classificació. En les darreres hores, unes paraules del base italià Peppe Poeta al diari L'Esportiu s'han referit a la manca de minuts que li està concedint en els darrers partits l'entrenador. Quan va tornar a jugar al febrer, després de la lesió al genoll, va actuar en 3 partits i va quedar descartat quan va arribar Little. Va tornar a ser donat d'alta el 10 d'abril per la lesió de Grigonis, tot i que no ha tingut cap minut ni en la pista del Múrcia ni en el darrer matx contra el Sevilla.

Poeta va manifestar a L'Esportiu que "no penso que Pedro Martínez hagi perdut confiança en mi, perquè mai no l'ha tinguda. He jugat molt poc aquesta lliga. Era normal que no estigués al cent per cent després de la lesió, però ara sí que estic bé i ja fa dos mesos que entreno cada dia". El transalpí també diu que té una bona relació personal amb el tècnic, que li va donar la mateixa raó que va exposar ahir quan se li va preguntar pel tema per la premsa manresana: "he de ser just, confio més en Davin White i en Álex Hernández. Però no deixo de confiar en tothom que és a la plantilla. No hi ha ningú vetat". En el darrer partit contra el Sevilla, qui va estar a punt de quedar-se fora per lesió va ser Davin White, però va ser el mateix jugador qui va fer un esforç per jugar tot i les molèsties que tenia a l'esquena per una lumbàlgia.

DJ Seeley es torna a entrenar

Amb White, que s'ha anat recuperant de l'esquena durant la setmana, en els darrers dies la inquietud tenia el nom de Seeley, per una torçada en el turmell dret que li havia impedit fer els entrenaments complets. Ahir ho va provar i va acabar la sessió.

Sobre les lesions que han castigat La Bruixa durant tota la temporada, l'entrenador manifestava ahir que "a mi m'agrada tenir el grup de jugadors molt definit des de la pretemporada, ja saben el nivell d'entrenaments i tu els coneixes. Incorporar jugadors a mitja temporada té els seus riscos. Però no hi ha culpables. Hem patit lesions de llarga durada i la ratxa dels ales de les últimes setmanes, amb Mario Little, Grigonis i Dewar, ens ha castigat molt".