L'avianès Marc Coma sembla que no tingui rival a l'actualitat en el món dels raids. El pilot de KTM va aconseguir ahir la seva tercera victòria al ral·li de Qatar, que, unida a la d'Abu Dhabi de fa unes setmanes, provoca que lideri la classificació del Campionat del Món amb un clar avantatge vers els rivals. Coma, que ahir va afrontar l'última etapa amb gairebé vuit minuts respecte del seu màxim rival, Joan Barreda, en va tenir prou de gestionar l'avantatge per vèncer davant de dues Honda, la del castellonenc i la del portuguès Paulo Gonçalves.

Coma va admetre que "estic molt feliç. Ha estat una cursa dura, una de les més dures del campionat. Hem mantingut un ritme alt i tothom ha treballat molt dur. Hem començat bé la temporada, amb el Dakar i els triomfs a Abu Dhabi i Qatar. Aquesta victòria és especial per a l'equip KTM".

Per la seva banda, Jordi Viladoms va arrencar dilluns sabent que l'ordre de sortida podia condicionar el resultat final, però ha demostrat, etapa rere etapa, que es troba a un nivell molt alt i va finalitzar en el quart lloc final.