Sala 5 Martorell i New Malibú Manresa van repartir-se els punts en un partit on els locals, per ocasions, van fer mèrits per endur-se la victòria. Els primers minuts del partit, però, van ser domini manresà i al minut 3 Tanti, culminava una bona acció de tot l'equip per establir el 0-1 i marcar així el gol 4.000 en la història del club manresà. El Martorell, però, no es va atemorir i amb el pas dels minuts va fer-se amb el domini del joc mentre que al Manresa li costava Déu i ajuda trenar alguna.

La pressió local feia que recuperessin l'esfèrica sense massa problemes i al Manresa cada vegada li costava més sortir de la seva zona defensiva amb cert ordre. Els del Baix Llobregat Nord van disposar de tres bones ocasions per empatar, una de les quals va estavellar-se al pal, però no ho van aconseguir i el resultat al descans senyalava un curt 0-1 a favor dels homes de Jordi Rozas. Durant els primers vint minuts els locals havien portar el control del joc durant la majoria de minuts però fins al moment l'encert manresà era clau. A la segona meitat el domini del Martorell encara va ser més clar que a la primera ja que el New Malibú Manresa no va crear cap ocasió de gol. Malgrat tot, les rematades del Sala 5 cada vegada s'estavellaven contra un encertat Cirera o bé no eren ben culminades pels seus davanters.