La Juventus, rival del Reial Madrid en la Lliga de Campions i que té el títol de lliga pràcticament a l'abast de la mà, va caure derrotada ahir al derbi contra el Torí per 2-1 en un partit en què el llançament d'una carta-bomba per part dels aficionats visitants va causar un ferit greu i nou de lleus.

Els ferits, segons els mitjans italians, són tots seguidors del Torí que s'ubicaven en un dels fons i que van ser afectats per trossos de seients. En les hores prèvies, ja s'havien produït incidents entre les dues aficions tan a la ciutat com prop de l'estadi Olímpic i l'equip juventí va ser atacat. Un dels vidres del seu autobús va ser trencat pel llançament de pedres i ous.

En l'apartat esportiu, la Juventus es va avançar en el marcador gràcies a un gol d'Andrea Pirlo al minut 35, però el lateral Darmian va empatar abans del descans i Quagliarella va fer el gol del triomf. En la lluita pel segon lloc, la Lazio només va poder empatar (1-1) contra el Chievo i va aprofitar poc la derrota de la Roma, dissabte.