El Petro Pintó Asfe va estar a punt de derrotar un dels millors equips de la categoria però es va quedar sense forces en el darrer quart i la propera setmana es jugarà el seu futur: si guanya a la pista del Grup Barna i l'Arenys perd, es salvarà, i sinó jugarà la promoció per evitar el descens.

Les fruitosenques van sortir molt concentrades i amb encert al primer quart (3 triples) i van agafar un bon avantatge (20-11). En el segon van mantenir la dinàmica i amb un parcial de 8-0 van posar la màxima diferència en el marcador (28-11). Però les visitants van reaccionar i amb més agressivitat i aprofitant la superioritat de les seves pivots -les bagenques es van quedar sense la seva única pivot, Moya, lesionada a l'escalfament- van fer un parcial de 2-18 que va igualar el matx al descans (30-29).