La secció de Fit Kid de l'Eix de Navàs i de la SAS de Súria van participar en el Campionat d'Espanya de l'especialitat celebrat al pavelló municipal dels Països Catalans de Badalona.

En el cas de l'Eix de Navàs, i en la modalitat grup júnior, l'equip format per Marina Costa, Karen Fernández, Marina Santasusana i Laura Torrente va aconseguir la tercera posició. En l'apartat de duo de categoria baby, Marina Mora i Carla Gallardo van aconseguir el títol de campiones d'Espanya. Les monitores Noèlia Ruiz i Sandra Subirana van valorar el resultat comentant que "el treball havia estat dur, però tot ha quedat compensat pels resultats i per la classificació pel Campionat d'Europa que es disputarà a l'octubre".

De la SAS de Súria, l'equip format per Ona Vieitez, Leire Álvarez, Abril García, Álex Zamora, Itziar Muñoz, Laia Escolà, Valentina Freixanet, Judit Puig, Sintayeu Burgos, Paula Fuentes i Omaira Fuentes, dirigit per Sheila Domínguez, es va iniciar a la competició participant en modalitat Fit Kid duo de categoria baby i en Fit Kid categoria Kid. Es van endur el segon i tercer lloc en duo baby Leire Álvarez i Álex Zamora, i Itziar Muñoz i Abril Garcia, respectivament. Com que és classificatori per a l'Europeu 2015 i el Mundial 2016, aquestes quatre gimnastes han obtingut plaça directa. La resta de l'equip, Laia Escolà i Valentina Freixanet, i Ona Vieitez i Itziar Muñoz, va obtenir un quart i cinquè lloc en categoria duo baby, i el grup format per Omaira Fuentes, Paula Fuentes, Judit Puig i Sintayeu Burgos en categoria Kid està a l'espera dels resultats oficials per saber si ha obtingut plaça per puntuació.