El Club Futbol Santpedor celebra aquest divendres 1 de maig un dels actes centrals dels seus 100 anys de vida amb l'anomenada "Trobada del Centenari", que engloba diversos esdeveniments en la mateixa jornada.

Primer de tot, a les 9 del matí, es farà una missa en memòria dels exjugadors del club cantada per la coral d'avis Ca l'Arola, dirigida per Xavier Santamaria. Des de 2/4 de 10 i fins a les 11, botifarrada al camp de futbol Josep Guardiola de Santpedor, on a continuació tindrà lloc un partit entre una selecció de jugadors veterans del CF Santpedor i els del CF Terrassa.

La trobada pròpiament dita estarà centrada en el dinar de germanor previst per a les 2 del migdia a la carpa del Restaurant Ramon, i en el qual s'aplegaran exjugadors, exdirectius i altra gent que, en algun moment o altre de la història, ha tingut relació amb aquesta entitat santpedorenca. En el decurs de l'àpat està previst fer un reconeixement a l'exjugador del Barça Antoni Camps, de Sant Joan de Vilatorrada, que va jugar en diverses ocasions amb el CF Santpedor a la festa major (foto), als anys 50, i fins i tot després de ser internacional amb la selecció espanyola. Un ball amb el músic Raul a la sala Cal Llobet de Santpedor (obert a tothom) posarà el punt final a la celebració.