L'anoienca Anna Noguera, del CAI Triatló Petromiralles, va aconseguir la medalla de bronze en la categoria sub-23 del Campionat d'Europa de duatló que es va disputar a Alcobendas en representació de l'equip estatal.

La cursa era de deu quilòmetres corrent, quaranta en bicicleta i cinc més a peu. Va tenir poques representants de cada país, però un gran nivell, amb importants diferències entre les primeres i les últimes, que van ser eliminades en ser doblades durant el tram de ciclisme. Noguera va patir molt en el primer sector, però damunt de la bicicleta les coses van canviar i va remuntar fins a la tretzena posició absoluta i tercera sub-23. En el darrer tram, va perdre dos llocs en la prova general, però va poder mantenir el bronze dins de les duatletes de la seva categoria.

Per la seva banda, Jordi Moreno va competir en la categoria d'entre 55 i 59 anys, i va fer la mateixa distància que els participants en la categoria elit, tot i que es va enfrontar al sector de ciclisme en solitari, sense poder seguir la roda de ningú. La meteorologia va ser molt desfavorable, i la cursa es va endurir fins al punt que hi va haver alguns abandonaments per hipotèrmia. Al final, el duatleta del CAI va poder ser quart.