Quinze presències en el podi del campionat d'Espanya van aconseguir els atletes veterans de l'Avinent CA Manresa, a Alcobendas (8 medalles d'or, 3 de plata i 4 de bronze).

Domini manresà en la prova de la volta a la pista amb quatre títols estatals els 400 llisos en diferents categories d'edat: Amadeu Pintó es va proclamar campió M50 amb a54"58, la sallentina Eulàlia Torrescasana va fer el mateix en W40 amb 1'00"35, la navassenca Manela Martínez va manar en W55 amb 1'15"46, i la menorquina Àngela López va ser la millor W35 amb 59"99.

També Àngela López va ser la protagonista dels campionats en proclamar-se campiona en tres ocasions: en els esmentats 400 llisos W35, els 400 tanques amb 1'06"82, i en 100 tanques amb 15"83. La velocista Loles Vives va imposar la seva autoritat en la final dels 100 llisos F55 amb 13"73. La cordovesa Loli Jiménez va penjar-se l'or en la final dels 2000 obstacles W45 en guanyar la prova amb 7'45"22, i el bronze en la final de llargada W45.

El llançador manresà Raul Sánchez -l'atleta més veterà de l'entitat- va penjar-se el bronze en dues ocasions, en disc M80 amb 20,44 m i en pes amb 7,56 metres.