El turc Arda Turan és molt a prop de convertir-se en un nou jugador del FC Barcelona, segons anunciaven ahir al vespre els principals mitjans de comunicació estatals. El centrecampista encara de l'Atlètic de Madrid, de 28 anys, arribaria al Camp Nou a canvi d'uns 35 milions d'euros, després d'un acord amb l'Atlètic de Madrid. Com succeeix amb Aleix Vidal, no podria actuar fins al mes de gener, amb la qual cosa no es descarta una cessió fins aleshores a un equip estranger que podria ser el Galatasaray.

Si es confirma el fitxatge, Arda Turan seria el centrecampista escollit per suplir la baixa de Xavi Hernández, que va marxar a Qatar a final de temporada. L'otomà és un jugador amb una gran tècnica individual i conducció de pilota, capacitat associativa i també desplegament físic, unes condicions que el fan molt semblant a Iniesta, la zona del qual podria ocupar quan jugui.

D'altra banda, la delegació del Barça desplaçada a Torí hauria pogut arribar a un acord amb la Juventus per bloquejar la venda del centrecampista Paul Pogba fins l'estiu vinent. De tota manera, el directiu de la Juventus Giuseppe Marotta va declarar ahir que l'oferta del Barça, de 80 milions, igual que la del Manchester City, era insuficient.