La Cerdanya Cup de futbol base va complir la quinzena edició aquest cap de setmana amb 120 partits disputats. El camp municipal de Puigcerdà va acollir les finals de les quatre categories establertes, aleví, infantil, cadet i juvenil (també es van jugar enfrontaments a Alp, Bellver i Llívia).

En la categoria aleví el campió va ser el Mataró, després de vèncer la selecció de Mallorca en una final decidida per penals després d'acabar el temps reglamentari amb empat a un gol; Víctor Domínguez, del Puigcerdà, va ser escollit millor jugador local de la categoria. En infantils, el combinat mallorquí va tenir més sort i es va imposar al K-6 Xaxos, de Barcelona, també per penals; en aquest cas el trofeu pel millor futbolista local va ser pel davanter del Puigcerdà Gerard Martínez.

A la final cadet, es van trobar la selecció de Biscaia i el conjunt brasiler del Gremio Nova de Rio de Janeiro. Després d'empatar a dos gols, els penals van decidir a favor de l'equip de Brasil per 17 a 16 (no es va errar cap dels penals llançats); el millor local va ser Albert Planella del Puigcerdà.

I la final juvenil va enfrontar el Can Rull i el Mataró, i van haver de desempatar (0-0) amb tandes de penals, favorables als sabadellencs; el trofeu pel millor jugador de casa va ser per al migcampista del Puigcerdà Jon Bejarano.

En la cerimònia de cloenda hi van participar els alcaldes de Llívia i Puigcerdà, Èlia Nova i Albert Piñeira respectivament, acompanyades dels presidents de l'Aefem Quico Latorra i del CF Puigcerdà Santi Benavente.