A banda de la primera posició de Núria Picas a la prova de la marató dels cims (42,5 km), altres corredors de casa nostra van tenir una actuació destacada en altres distàncies de l'Andorra Ultra Trail.

Així, en la cursa de més llarga distància, l'anomenada Ronda dels Cims, de 170 km, la manresana Marta Muixí (Koala's Team) va aconseguir una destacada tercera plaça després de córrer 46 hores, 34 minuts i 48 segons, en una competició que van començar 357 esportistes i només van poder acabar 162 per culpa de la calor. La primera plaça femenina va ser per a Nerea Martínez (Salomon) amb un temps de 38 h., 47 min. 14 s. En la prova anomenada Mític (112 km), la manresana Teresa Forn, de 56 anys, va classificar-se cinquena entre les dones %1 en la general d'homes i dones), tercera entre les corredores veteranes i primera en veteranes 2 amb un temps de 31h. 42 min. i 08 s.