La principal candidata a guanyar el torneig de Wimbledon en la categoria femenina i número 1 del món, la nord-americana Serena Williams, va haver de patir molt per superar la britànica Heather Watson i accedir a la quarta ronda. Williams va guanyar per 6-2, 4-6 i 7-5 en un final de partit que hauria pogut caure cap a qualsevol de les dues bandes. La propera rival de Serena serà la seva pròpia germana, Venus Williams, que va derrotar la sèrbia Aleksandra Krunic per 6-3 i 6-2. També van passar ronda Maria Xaràpova, Lucie Safarova i Victoria Azarenka.

En la competició masculina, dos dels habituals candidats per posar les coses difícils als favorits van caure en tercera ronda. El búlgar Grigor Dimitrov va ser derrotat pel francès Richard Gasquet, que el va vèncer per un clar 6-3, 6-4 i 6-4. Per la seva banda, el canadenc Milos Raonic no va poder fer res davant del potent servei de l'australià Nick Kyrgios, que el va superar per 5-7, 7-5, 7-6 i 6-3.

No va tenir tants problemes el número 1 mundial, el serbi Novak Djokovic, que va vèncer l'australià Bernard Tomic per un triple 6-3 i ara jugarà davant del sud-africà Kevin Anderson. L'únic espanyol que va jugar ahir, Fernando Verdasco, va cedir davant de Stan Wawrinka per 6-4, 6-3 i 6-4.