El líder del Mundial de Fórmula 1, el britànic Lewis Hamilton (Mercedes), no va fallar en el Gran Premi del seu país i es va col·locar en el primer lloc de la graella de sortida de la cursa d'avui, amb la vuitena pole position de la temporada, en un curs on només n'ha deixat escapar una. Amb la d'ahir són ja 46 poles per Hamilton, que va superar així l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari) en la llista històrica de guanyadors a una volta, que lidera el mític pilot Michael Schumacher amb 68.

Tot i la gran actuació del seu company d'equip i rival Nico Rosberg el dia anterior, en el moment de la veritat Hamilton es va oblidar dels seus problemes i es va tornar a imposar. Darrere dels dos Mercedes s'hi van ubicar el sempre eficaços a una volta Williams, amb el brasiler Felipe Massa ocupant la tercera posició davant el finlandès Valtteri Bottas.

Entre els classificats per a la Q3 i reafirmant el bon cap de setmana de Toro Rosso, s'hi va situar l'espanyol Carlos Sainz, que va escalar fins a la vuitena posició. Els McLaren de Fernando Alonso i Jenson Button no van poder superar als Sauber i sortiran des de la penúltima fila.