El líder del Mundial de Fórmula 1, el britànic Lewis Hamilton (Mercedes), va guanyar el Gran Premi de Gran Bretanya amb un temps de 1h31:27.729 per davant del seu company l'alemany Nico Rosberg i de l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), mentre que l'espanyol Fernando Alonso (Ferrari) va ser desè i va sumar el seu primer punt del campionat.

Hamilton va aconseguir la cinquena victòria de les nou carreres disputades aquesta temporada, la número 38 de la seva carrera, i va augmentar el seu avantatge en el liderat del campionat de pilots de Fórmula 1.

Els pilots de l'equip Williams, el brasiler Felipe Massa i el finlandès Valtteri Bottas, van ser quart i cinquè en una carrera que van començar liderant després d'una gran sortida, però en la qual van ser derrotats amb una gran lliçó tàctica de l'equip Mercedes.

Van completar els deu primers llocs el rus Daniil Kvyat (Red Bull), l'alemany Nico Hülkenberg (Force Índia), el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari), el mexicà Sergio Pérez (Force Índia) i l'espanyol Fernando Alonso (McLaren), dècim.