La fruitosenca Paula Fernández es va proclamar ahir campiona d'Europa sub-17 amb la selecció espanyola després de superar a la final a Suïssa amb una golejada. La jugadora del Barça va començar el partit des de la banqueta però al quart d'hora va saltar a la gespa per substituir a la capitana Maite Oroz, lesionada. Després de jugar tot el partit contra Alemanya i alguns minuts davant Islàndia en la fase de grups, Fernández no va participar en la semifinal davant França en la que el combinat estatal es va classificar pels penals.

Ahir a l'estadi de Valsvöllur de Reykjavík, la jugadora de Sant Fruitós, un any més jove que les seves companyes, va tenir l'oportunitat de jugar i ho va fer amb solvència en un partit en el que les espanyoles van aconseguir el seu tercer títol en aquesta categoria. A l'equip que dirigeix Pedro López se li van posar les coses de cara molt aviat: als sis minuts Lucía García va obrir el marcador, i abans del quart d'hora un xut de la mateixa jugadora el va desviar la defensa Felder al fons de la seva pròpia porteria, situant el 2-0.