Quan semblava que tenia la victòria a tocar, el pilot de Piera Toni Bou (Repsol Honda Team) va cometre dues errades de més que li van donar la victòria en la primera jornada al pilot d'Ulldecona Adam Raga. El circuit andorrà de Sant Julià de Lòria, adscrit a la sisena prova del mundial, d'entrada no semblava plantejar cap dificultat excessiva. Sembla que enguany s'ha convertit en la pedra a la sabata de Bou ja que fa una setmana va s'havia imposat a l'anoienc que fins llavors havia guanyat les nou primeres proves del Campionat del Món disputades.

Raga va guanyar amb catorze punts de penalització, sis menys que Bou i quinze de marge respecte Jeroni Fajardo, tercer classificat. Tot i aquesta petita ensopegada Bou continua manant a la classificació general del mundial amb una còmode diferència de 31 punts sobre el mateix Raga. El segon dels pilots del Repsol Honda Team va ser el jove Jaime Busto, que va acabar en sisè lloc després d'haver fet un trial un xic irregular, millorant en la segona passada però cometent algunes errades de més a la darrera volta.

El japonès Takahisa Fujinami, que també és pilot de l'equip Repsol, no va trobar-se còmode en les zones de més alçada i no va poder acabar de pilotar com en les darreres curses. D'estar lluitant per la cinquena posició va passar a acabar vuitè després d'un mal inici de la darrera volta.

Avui es disputarà la segona i darrera jornada del trial d'Andorra, sisè gran premi de la temporada, on els pilots donaran novament tres voltes al recorregut de dotze quilòmetres situat a Sant Joan de Lòria. L'organització ha anunciat alguns canvis en alguna de les dotze zones del traçat per convertir-les en més selectives. En la jornada d'avui Toni Bou intentarà recuperar el seu millor nivell per tal d'evitar que Raga se li apropi més a la classificació general.