Començat ja el mes de juliol, els clubs que jugaran la temporada vinent a la lliga EBA, Copa Catalunya i Primera Catalana comencen a tenir perfilades les seves plantilles. Tot i això, encara queden una mica més de dos mesos per l'inici de les competicions i, per tant, encara hi ha temps perquè els clubs facin més canvis.

El Martorell i l'Igualada seran els dos representants de la Catalunya Central al grup C de la lliga EBA la pròxima temporada, una competició que estrenarà un nou format i s'ampliarà de 14 a 20 equips. Aquest canvi ha beneficiat el Martorell, que havia perdut la categoria i ha estat repescat. A més, els martorellencs són el nou equip vinculat al Bàsquet Manresa, i això els permet incorporar Guillem Jou, Nil Sabata i el sudanès Deng Mayot Mabior. Hi ha altres dues altes de l'entitat, que tornarà a dirigir l'exentrenador del Bàsquet Manresa Xavier Garcia. I són els bases Jordi Clotet (Sant Nicolau) i Pau Virós (La Salle Manresa).

L'Igualada serà l'altre equip de les nostres comarques a la lliga EBA. Els igualadins, que tornaran a la categoria set temporades després, aposten per la continuïtat del seu bloc i del tècnic Raül Caballero, i a més han incorporat el base Pau Camí (Santfeliuenc) i l'aler Albert Del Hoyo (CB Vic).