Els pilots de l'equip bagenc Promoracing van destacar en el circuit de MotorLand Aragó, en la tercera cita del Moto2 European Championship. El brasiler Eric Granado va aconseguir dues cinquenes posicions, mentre que l'andorrà Xavi Cardelús es va classificar 13è i 11è en cada una de les curses. En el mateix circuit, però en la prova del Moto3 Junior World Championship, l'italià Lorenzo Petrarca, pilot de l'equip bagenc TMR-La Bruixa d'Or, va viure una jornada complicada. Petrarca va sumar els dos punts corresponents a la 14a posició de la primera de les dues curses, i en la segona va anar per terra a dues voltes del final quan estava lluitant pel 13è lloc.

Raúl Jara, Team Manager de Promoracing, es va mostrar satisfet al final de les curses: "els dos pilots i tot l'equip han fet un gran treball aquest cap de setmana. Per rendiment, ritme de carrera i posada en escena de la moto hem d'estar molt satisfets", va dir.

La propera cursa del Moto2 European Championshuip es disputarà el 6 de setembre al Circuit d'Albacete, on també hi serà present l'equip TMR-La Bruixa d'Or per disputar una nova prova del Moto3 Junior World Championship, on esperen que Petrarca mostri el seu millor nivell.