El Frak Manresa es va desplaçar a Narón (la Corunya), on les seves parelles van participar als estatals de balls llatins i en les competicions paral·leles que s'hi van celebrar. En el campionat d'Espanya cal fer una menció especial a una medalla de bronze, l'assolida per Fina Guàrdia i Manel Vicente dins la categoria de sènior-3. En sènior-2, vuitè lloc per a Francisco Sanz i Maria Carmen Tormo i el 23è per a Cristina Ruiz i Feli Parra. En Top Sènior, Vicente Rodríguez i Carolina Caldito van aconseguir la vuitena plaça després de la competició.

En la lliga nacional de promoció estàndard, triomf a càrrec de José Luis Pizarro i Victoria Martínez en sènior-2 B, que els val l'ascens a la categoria A. Feli Parra i Cristina Ruiz van ser els vuitens. En llatins hi va haver dos ascensos més: Pere Pou i Marina Dalmases van ser els segons en adult-2 B i van pujar al grup A, com Joan Moreno i Anna Jofre en sènior 2-B, que passen a l'A. En sènior-2 B, Parra i Ruiz van ser els onzens.

En la Copa Promoció estàndard, Joan Peracaula i Mercè Dorca van assolir la segona posició en el grup de sènior-3 i han aconseguit pujar fins la categoria C nacional.