Dos històrics entren en una pugna calenta per la presidència el CN Sallent

Un total de 831 socis de l'entitat bagenca tindran dret a vot diumenge en unes eleccions amb Joan Escaler i Valentí Escayola

08.07.2015 | 00:00
Valentí Escayola, ahir, a les instal·lacions del CN Sallent

Un debat àcid a les xarxes socials els darrers dies ha escalfat i ha enrarit de quina manera les eleccions a la presidència del CN Sallent (Associació Sallentina de Cultura Física), unes eleccions que, segons els estatuts, toca fer-les ara, després de sis anys de l'anterior mandat. Concretament, tindran lloc diumenge que ve amb dos candidats, Joan Escaler i Valentí Escayola, el president i el vicepresident, respectivament, de l'última junta directiva de l'entitat. La gran diferència entre les dues candidatures rau, sobretot, en el protagonisme que ha de tenir l'esport de competició els propers anys al club, i en especial, la seva secció de waterpolo.
Joan Escaler, president els darrers vuit anys del CN Sallent, va anunciar la possibilitar de retirar-se de la presidència en l'assemblea general de l'entitat el novembre de l'any passat, un fet que es va produir el març d'aquest any. "Estava molt cansat i m'havia de fer unes proves arran d'un infart que vaig tenir; per això, vaig decidir, per estar més tranquil, plegar una temps abans de les eleccions, a les quals jo no pensava presentar-me. La meva sorpresa posterior va ser que des del club i sobretot per part de dos empleats, que també formaven part de la junta, es criticava la meva gestió, dient que amb els diners que s'havien gastat en el waterpolo els darrers anys s'hauria pogut fer una piscina nova. Expresidents com ara Gracilià Selma i Antoni Carrera em van fer veure que no podíem deixar el CN Sallent en mans de la junta que presidia Valentí Escayola i sobretot d'uns empleats que no creuen en l'esport. Vaig contactar amb gent de waterpolo i triatló i vam crear una candidatura", ha comentat Escaler, que afegeix que el CN Sallent no es pot rodejar de gent que és manipulada des de la gerència. En el meu cas, només demano respecte; el que busquen és desprestigiar-me".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema