Joan Laporta va mostrar el seu desacord amb la manera d'actuar de la junta gestora en el fitxatge del turc Arda Turan per al Barça, però va assegurar que "el seu fitxatge no és incompatible amb el de Pogba. Si guanyem les eleccions intentarem portar Pogba aquest mateix any". El precandidat va participar en una conversa amb mossèn Ballarín davant dels mitjans de comunicació, un dia després de la confirmació del fitxatge d'Arda i un abans de la validació de signatures, que avui determinarà quins són els candidats definitius a les eleccions blaugrana del 18 de juliol. Laporta va assegurar que la clau per al fitxatge de Pogba "és el seu agent, Mino Raiola, i nosaltres tenim una bona relació amb ell".

L'expresident va aprofitar per atacar Rosell i Bartomeu per la seva gestió del planter. "El seu desinterès per la Masia va arribar a tal punt que, quan la FIFA els va advertir, van continuar fent el mateix", va explicar Laporta, que va explicar que quan ell presidia el club Rosell i Bartomeu li deien: "s'ha de vendre Valdés, Puyol, Xavi i Gabri perquè no són guanyadors".

Per la seva banda, Agustí Benedito va presentar la seva idea de la grada d'animació i dels desplaçaments dels socis per veure jugar el Barça. Benedito va explicar que la zona d'animació se situaria "en la primera graderia del gol sud, en la mateixa situació que tenia", i que crearà un departament específic per gestionar els desplaçaments dels aficionats.

Sor Lucia, amb Bartomeu

La popular monja sor Lucia Caram oferirà avui una xerrada sobre el Barça i la sensibilitat social al costat de Jordi Cardoner, membre de l'equip de la candidatura de Josep Maria Bartomeu, que també assistirà a aquest acte. La xerrada tindrà lloc a la seu de la candidatura.