El Tir Arc Olesa va participar amb èxit al campionat de Catalunya absolut i el 18è campionat d'Arc Adaptat, i va acabar guanyant tres medalles d'or, quatre de plata i una de bronze. La localitat d'Arboç va acollir el 66è Campionat de Catalunya i el d'Arc Adaptat, en què van participar 87 esportistes, 11 dels quals eren integrants del Tir Arc Olesa. Van destacar les medalles d'or del júnior Pere Sucarrats, de Jesús López en arc adaptat i la de José Luis Amador en la categoria de veterans.

Una notícia important en les categories sèniors d'arc recorbat i d'arc compost va ser el retorn de Josep Reche, a qui se li va escapar la medalla d'or amb la fletxa de desempat, una situació similar a la de Manel Souto, que es va quedar a sis punts del campionat. Un dels grans protagonistes va ser Jesús López, que va aconseguir dues medalles: una de bronze en sènior absolut i una d'or en arc adaptat.

Sucarrats, èxit a Madrid

L'olesà Pere Sucarrats es va penjar la medalla de bronze en el campionat d'Espanya de categories menors d'arc compost i també va obtenir dos rècords de Catalunya. En aquest campionat hi van participar cinc esportistes del Tir Arc Olesa, amb grans resultats. Adriana Pla va ser la millor catalana en la categoria cadet i va acabar cinquena de la general. També van participar-hi Carlos Alcázar, Bran Rodríguez i Lucas Marne.