El Reial Madrid i el Porto van arribar a un acord pel traspàs d'Iker Casillas del conjunt blanc al portuguès. Tot i que a l'hora de tancar edició encara no s'havia fet oficial aquesta operació, la realitat és que la voluntat del club madrileny de desprendre's del seu capità s'ha prioritzat damunt de l'interès del porter de continuar al club de la seva vida.

El Reial Madrid, però, no es lliurarà de pagar una part dels diners que devia al jugador per les dues temporades de contracte que encara tenia, ja que el Porto tampoc no invertirà una gran quantitat en l'operació.

Sembla que Casillas es podria acomiadar divendres de l'afició en un acte al Santiago Bernabéu. Serà interessant veure el tracte que rep del president, Florentino Pérez, amb qui no hi ha hagut gaire sintonia últimament, i també com el tracten els seguidors, una part dels quals s'han mostrat hostils amb el jugador en els últims anys.

Casillas, que ha guanyat tots els títols possibles vestit de blanc, ha de deixar pas al fitxatge del porter del Manchester United David de Gea. El club anglès, però, no està posant facilitats perquè l'operació es dugui a terme ràpidament i el Madrid haurà de treballar fort per tancar-la.