L'extrem argentí del Manchester United Ángel Di María té "un peu" al París Saint-Germain (PSG), equip pel qual està a punt de signar per quatre o cinc temporades en virtut d'una oferta d'uns 60 milions d'euros al club anglès, segons ha informat avui "Le Parisien".

L'operació, probablement el fitxatge estrella del PSG aquest estiu, de confirmar-se, es recolza en la venda de l'internacional francès Yohan Cabaye al Crystal Palace per uns 14 milions d'euros, sempre segons aquest diari.

El club francès, alliberat de les restriccions a les quals estava subjecte pel "joc net financer" de la UEFA, pagaria uns 60 milions d'euros pel de Rosario, per qui el Manchester United va pagar 75 milions d'euros al Reial Madrid la passada temporada, afegeix "Le Parisien".

La rúbrica oficial del contracte es produirà d'aquí a finals del mes de juliol, afegeix la capçalera, que avança que l'exjugador del Reial Madrid i Benfica, de 27 anys, tindrà "un dels majors salaris" del PSG, actual campió de la lliga francesa.