La Federació Catalana de Futbol va fer públics ahir els calendaris de la propera temporada a Tercera Catalana, amb poques novetats respecte a la campanya passada.

En el grup 5, bàsicament amb clubs d'Osona, tornarà a ser-hi l'Avinyó, encara que fa uns dies, en els grups provisionals, figurava en el 7 amb els equips del Bages, el Berguedà i alguns de Terrassa. En la primera jornada, el 5 o 6 de setembre, els avinyonencs visitaran el Taradell, equip descendit de Segona Catalana; en el mateix grup 5, el Moià serà a Voltregà, i el Pradenc a Gurb en l'estrena.

En el grup 7, el Marganell no serà el Manresa B (és molt possible que s'inscrigui a Quarta Catalana) i es compta amb les incorporacions del Súria, que ha baixat de Segona Catalana, i amb els ascendits Pirinaica i Berga, aquest repescat a darrera hora per la renúncia del Vic Riuprimer B (per això també s'ha mogut l'Avinyó cap al grup 5). De clubs egarencs n'hi haurà enguany cinc: Viladecavalls, Pueblo Nuevo, Sant Pere Nord, Matadepera i Can Trias. La primera jornada depara els següents aparellaments: Pirinaica-Viladecavalls, Cardona-Santpedor, Gimnàstic Manresa-Puig-reig, Marganell-Navàs, Olvan-Matadepera, Pueblo Nuevo-Gironella B, Sant Pere Nord-Fruitosenc, Súria-Can Trias i Berga-Artés.