La confirmació d'Ibon Navarro com a tècnic del Manresa es fa esperar

10.07.2015 | 00:00

Tot indica que l'acord entre Ibon Navarro i el Bàsquet Manresa ja és absolut, però, de moment, des del club encara no s'ha fet oficial. És probable que s'esperi a aclarir els altres fronts en els quals es treballa, com la confirmació del patrocinador principal i el nou president, amb la dualitat entre Jaume Arnau (candidat ofert per l'Ajuntament) i un altre que tindria el president del club, Josep Vives, que no ha revelat de qui es tracta.
Ahir, mitjans informatius com L'Esportiu i Gigantes destacaven que l'altra opció que hi havia al Manresa com una alternativa per a Ibon Navarro (exentrenador del Baskonia) era Diego Ocampo, que va dirigir l'UCAM Múrcia.

Rebuig al patrocini d'ICL
Prou Sal!, Montsalat i la campanya Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) a Israel van fer públic ahir un comunicat en el qual exposen la seva "oposició rotunda" a una possible esponsorització per part de la matriu d'Iberpotash, ICL, al Bàsquet Manresa.
Segons el comunicat, si ICL és a la fi el patrocinador principal del club, el Bàsquet Manresa actuarà "com a legitimador de l'activitat de l'empresa", que "busca amagar els crims que comet" i alhora vol "comprar l'opinió de les persones a través del seu poder econòmic". L'escrit es refereix tot seguit "a les dècades d'acumulació de milions de tones de residus salins sobre els terrenys sense impermeabilitzar".
Més endavant es fa menció de la que es cataloga com "una estreta col·laboració de l'empresa ICL amb l'exèrcit d'Israel i la vulneració de qualsevol tipus de dret per a la població palestina. Portar el nom de l'Estat d'Israel a la samarreta converteix el Bàsquet Manresa en eina de justificació de l'apartheid a què aquest Estat sotmet el poble palestí".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema