El Reial Madrid va presentar ahir el lateral brasiler Danilo, de moment, el fitxatge estrella per a la temporada que ve, mentre espera fer oficial la sortida del seu capità, Iker Casillas, justament cap al club de procedència de la seva nova contractació, el Porto.

Danilo, que es va vestir de blanc l'endemà que el Madrid renovés l'altre lateral dret de la plantilla, Carvajal, fins al 2020, no va ser gens original quan va afirmar que "faig realitat un somni des de nen, fitxar pel Reial Madrid. Segurament és un dels dies més feliços de la meva vida. No puc competir d'una altra manera que no sigui per guanyar i ho deixaré tot al camp en cada partit".

Mentrestant, un anunci de la firma que vesteix el Reial Madrid, Adidas, en què no apareixia Iker Casillas, va deixar clar que el capità blanc no continuarà a l'equip la temporada que ve. En aquesta publicitat, en canvi, sí que hi apareix Sergio Ramos, del qual també es dubta si es quedarà al seu club actual o marxarà al Manchester United. El central sevillà, que està de vacances a Eivissa, pressiona el Reial Madrid perquè li ampliï el contracte i li millori les condicions, però Florentino Pérez s'hi nega en rodó, i el defensa podria acabar a la Premier.