La Llosa Artés afronta una nova temporada a Copa Catalunya amb una plantilla que ha apostat per la continuïtat. Toni Manyosas sí que ha pogut mantenir pràcticament una immensa majoria dels jugadors de la campanya passada; tan sols té la baixa de darrera hora del pivot Nil Deix. Per contra, l'equip ha pogut incorporar dos jugadors que han de tenir un rol important durant la propera lliga, l'Albert Llort i Sergi Carrión, dos jugadors bagencs de bona projecció.

L'Albert Llort és un pivot de 22 anys que procedeix de La Salle de Manresa. Malgrat el descens dels lasal·lians a la Primera Catalana, ha completat una gran temporada; ell ha estat el principal referent pel que fa al joc interior. Pel que fa al Sergi Carrión, es tracta d'un base de 18 anys que prové de l'Olost, on ha participat en les competicions de Preferent els darrers anys. Abans va pertànyer també als equips del Futbol Club Barcelona.

Sergi Carrión, juntament amb Roger Portella, seran els directors de joc d'un equip artesenc que es completarà amb l'Oriol Sensat, Carles Jordà, Sergi Posa, Miquel Barrera i Xavier Balaguer en llocs exteriors; i tindrà Pepo Burgès, Jordi Pujolreu, Albert Illa i Albert Llort per dins. L'equip enceta els entrenaments el 24 d'agost, que és un mes abans que la lliga a Copa Catalunya comenci.