El manresà Albert Santamaria va aconseguir un magnífic resultat en les 24 Hores de Catalunya que aquest darrer cap de setmana han tingut lloc a Montmeló. El bagenc, tot corrent com integrant de l'equip Yamalube Folch Endurance-2, va pujar al tercer graó del podi de la prestigiosa prova. A més a més, al costat del seus companys Esteve, Amado i Rubio va aconseguir ser el primer equip en la modalitat de Superbikes.

La victòria final en la prova va ser per al primer equip del Yamalube Folch, integrat per Vallacaneras, Tizón, Alarcos i Martínez. El segon lloc ha estat per a l'equip Honda, que en aquest cas estava format pels pilots Julien da Costa, Gimbert i Foray.

Ha estat la novena victòria en les 24 Hores del Folch Endurance, el qual es va veure beneficiat per un abandonament clau, com va ser el del seu gran rivals aquests darrers anys, el Suzuki Català. El campió va estar a l'espera dels problemes que van patir els seus rivals i es va acabar imposant amb un total de 751 voltes, un registre superior al del 2013 quan també es va endur el triomf amb 746. L'equip Honda Racing va tenir un problema en el dipòsit que el va obligar a fer una aturada als boxes i dir adéu a un primer lloc que ja no va recuperar en tota la cursa. Després va ser el torn del Suzuki Català, un total de sis vegades campió, el que assolia la primera posició.