La ciclista Anna Villar, de l'equip Tomàs Bellès, es va proclamar ahir guanyadora del Campionat de Catalunya de BTT XC0 en la categoria d'elit femenina, imposant-se amb autoritat a les seves rivals en un circuit dur i amb unes temperatures molt altes. També en femení, però en la categoria júnior, Magda Duran, del Tomàs Bellès, es va adjudicar la victòria, mentre que en cadets, Júlia Pujol va aconseguir una meritòria segona posició. Va ser un bon cap de setmana per a l'equip manresà en el campionat celebrat a Fornells de la Selva, en un circuit de 10 quilòmetres.

En la categoria elit masculina, Ever Alejandro Gómez va aconseguir pujar al tercer graó del podi després d'una cursa molt complicada, mentre que en l'elit sub-23 Roberto Bou va guanyar amb autoritat, acompanyat al podi pel seu company d'equip Gerard Álvarez. En la categoria de Master 30, Pau Egeda va finalitzar segon, mentre que el seu company Oscar Huertas ho va fer en la 26a posició. En Master 50, Xavier Martí es va quedar ben a prop del podi, en la quarta posició.

Aquests resultats donen confiança a tots els integrants de l'equip Tomàs Bellès Cannondale, sobretot de cara al proper desplaçament: el proper cap de setmana l'equip viatja a Valladolid per disputar el Campionat d'Espanya.